Kontakta oss

Vill du veta mer om vår kör? Kontakta då vår ordförande Katarina Wiksten.

Vill du sjunga i vår kör? Börja med att vara med vid ett övningstillfälle och känn av stämningen och om du skulle kunna trivas i vår kör.
Det är bra om du sjungit i kör förut. Du får göra ett röstprov vid tredje övningstillfället samt ett stämprov när du sjungit ett tag i kören.
Godkänns proven så räknas du som fullvärdig medlem i Kärra Nå´n. Du får dock rådgöra med körledaren före ditt första framträdande.

Körfestival i Thessaloniki, maj 2018

Att vara medlem i kören är ett frivilligt åtagande. Därmed har man också vissa skyldigheter som att man deltar i de framträdanden som kören beslutat om, samt kommer till veckans övningstillfälle, som är varje onsdag kl 18.30-21.30 i Säve församlingshem. Särskilt viktiga är de ordinarie- och extraövningar som görs veckorna före ett framträdande.

Medlemsavgiften per termin är 800 kr. I summan ingår kaffe/te på övningarna. Utöver medlemsavgiften tillkommer ibland extra avgifter för bl.a resor, körhelger eller utbildning.

Är du intresserad av hur vi låter, kan du köpa en CD av oss genom att skicka ett e-mail med beställning. Eller så går du in och ser på vår sida var och när vårt nästa framträdande äger rum.

Lämna ett svar